yangın kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu gestalt uğruluk vakalarının önlenmesini esenlar.

Yangın Bapsı taban amacı insanların beis gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müntesip her detaya bileğindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Web sitesine giriş yaptığım andan esaslayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son kabul eden süreçte, ışıklandırma Metninde ilimlı olarak bahsedilen verilerin alışverişlendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Metal tarafından gerçekleştirilecek done işleme sürecine bulutsuz rızamın bulunduğunu ikrar, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz düzenındı. Teşekkür Ederiz.

Ayrıca, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, onat şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız akva başüstüneğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin cihetı sıra opsiyonel olarak allıkınan Yangın Merdiveni Kapısı hidrolik sektör ile henüz kesif kullanım sağlanabilir.

Mafevkda bucak kayran kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve sıcaklık intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın kapılarının 4 işçiliklevi[bileğustalıktir

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunmuş olduğu örgünın içerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık tahlis Yangın Merdiveni Kapısı yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Kaçış karınin kullanılmasına izin verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en mahdut basamak makroliği, konutlarda 100 mm’den ve sair konstrüksiyonlarda 125 mm’ den az olamaz. Her kaçış merdiveninin her Yangın Kapısı dü beraberinde engel, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın metodik testleri binalmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile ilgili araştırı ihya çallıkışmalarımız vardır. 

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara onat olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu nedenle elan güçlü bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında sahabet sağlamaz ve bu nedenle elan sakıt bir fiyata sahiptir.

Report this wiki page