Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve çalışmaaretler kullanılır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir kuruluşsı vardır.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında güç ve orospu kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca faziletli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış semtüne harbi panik pas kolu bulunmasıdır.

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla algılanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kontrolör edilen sistem sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

 Yangın merdivenleri içeriden veya dışarıdan konstrüksiyonlabilmektedir. Dışardan meydana getirilen merdivenler daha azca maliyeti ve konum kaybının daha azca olmasından dolayı henüz çok tercih edilmektedir.

Yangın bapları periyodik olarak muayene edilmeli ve denetlememları prezantabl olarak binalmalıdır. Kapının düzgün çaldatmaışmasını peylemek yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere dahişenlerin durumu denetçi edilmeli ve icabında bakım konstrüksiyonlmalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran değsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Bu yüzden size tavsiyemiz vadiında spesiyalist ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çdüzenışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına sahip olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların mukteza testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bütün yangın kasası ve kanatları güçlü sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında binalabilecek sıva tamiratı ve boya hizmetleri sayesinde kapılar muhatara görmez.

Hatta, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla bile prosedür adımları ekseriyetle şunları kucakerir:

Süflida en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite organizasyonlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz mürtefi mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

üste, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği Yangın Kapısı Fiyatları ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Report this wiki page